Op zoek naar pathe maastricht?

 
pathe maastricht
Euroscoop Maastricht.
Deze week in Euroscoop Maastricht. A Star is Born. Bohemian Rhapsody Dolby Atmos. Bon Bini Holland 2. Steven Caple Jr. De Fabeltjeskrant De Grote Dierenbos Spelen. Freek Quartier, Jens Møller. Dragon Ball Super: Broly ENG. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.
akoestisch spuitwerk plafond
Maastricht, Pathe EPICURUS.EU.
De nieuwe bioscoop is gelegen tegen het Eiffelgebouw van de beroemde Sphinx fabriek aan de Boschstraat. Woensdag 4 november 2015 heeft Pathé officieel de deuren van een nieuwe bioscoop in Maastricht geopend. Het publiek maakt kennis met een bioscoop die is uitgerust met 8 zalen, met ca. 1000 stoelen, aangevuld met een theaterlounge. Pathé gaat een breed aanbod aan films vertonen, inclusief 3D-producties en zal frequent evenementen organiseren. Bernard van der Schans, directeur EPICURUS: Het inpassen van een moderne bioscoop in een monumentale omgeving is een enorme uitdaging geweest. De essentie van vitalisering van historische binnensteden is het toevoegen van elementen die een nieuwe toekomst creëren, maar ook het oude respecteren. Het resultaat van die opgave is bijzonder en zal iedereen verbazen. Viering hoogste punt 8 mei 2015 met een symbolische meiboom. 1e paal handeling op 15 oktober 2014. Start bouw op 15 oktober 2014. Over onze naam. Amsterdam, City Theater. Rotterdam, Pathe Schouwburgplein.
pathé arnhem arnhem
Mooie bioscoop maar niet prijswaardig Reizigersbeoordelingen Pathé Maastricht TripAdvisor.
Maastricht Hotels huisdieren toegestaan. Maastricht Hotels met gratis parkeren. Maastricht Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Maastricht. Appartement Hotel in Maastricht. Rustige Hotels in Maastricht. Hotel met Balkon in Maastricht. Luxe Wellness Hotels in Maastricht. Goedkope Hotels in Maastricht.
bioscoop
VIP-concept en Dolby Atmos bij Pathé Maastricht.
Op 5 november opent alweer een nieuw complex de deuren: Pathé Maastricht. De Limburgse hoofdstad kan dan eindelijk weer beschikken over een mooie multiplex. Na Arnhem is de opening van Pathé Maastricht de tweede van het bioscoopconcern in korte tijd.
pathé eindhoven eindhoven
Pathé Maastricht, Maastricht Pathé.
Pathé Relax Seat. Pathé Top Deal. Pathé All Stars. Pathé All Stars is het beloningsprogramma van Pathé waarmee je gemakkelijk kunt sparen voor korting en leuke extra's! Bekijk waarvoor je jouw Stars kunt inwisselen. Als Pathé All Stars member kun jij aanwezig zijn bij de meest gewilde premières en rode loper events bij Pathé! Met Pathé Unlimited kun je onbeperkt naar de film bij alle Pathé bioscopen in Nederland! Met meer dan één keer per maand heb je het er al uit! Echte filmfreaks kiezen voor Pathé Unlimited Gold! Onbeperkt naar de film, geen toeslagen voor 4DX, Dolby Cinema en IMAX en leuke extra's! Pathé Unlimited Night is een exclusieve en feestelijke avond, speciaal voor alle abonnees. Maak een Mijn Pathé account aan om makkelijk tickets te kunnen kopen, je favorieten te kunnen opslaan en ook op je mobiel toegang te kunnen hebben tot je tickets. Wat is Mijn Pathé? IK HEB AL EEN ACCOUNT. Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord. De captcha is verplicht. Gebruikersnaam of e-mail en/of wachtwoord combinatie is onjuist. Fout bij het inloggen met Facebook. Ja, ik wil ingelogd blijven. Inloggen met Facebook. Pathé All Stars. Pathé Maastricht Maastricht Actueel.
pathé arnhem arnhem
Nieuwe 4D-zaal in Pathé Maastricht RTV Maastricht.
Laatste update: 11-12-2018 1556.: Op 19 december opent Pathé Maastricht een zogeheten 4DX zaal waarin bezoekers films kunnen beleven in een vierde dimensie. Twintig effecten in de zaal, waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en geuren, lopen perfect synchroon met de film.
pathé arnhem arnhem
Pathé Maastricht alle films bioscooptijden FilmVandaag.nl.
Bioscooptijden per dag. Vandaag Za 30 mrt Zo 31 mrt Ma 1 apr Di 2 apr Wo 3 apr Do 4 apr. Alle films deze week in Pathé Maastricht. De komende dagen worden er 31 films vertoond in Pathé Maastricht.
pathé arnhem arnhem
Pathé actie Les Grands Buffets.
GENIETEN VAN HET PATHÉ FILMDINER BIJ RESTAURANT LES GRANDS BUFFETS MET AANSLUITEND EEN BIOSCOOP BEZOEK AAN PATHE MAASTRICHT. Een avondje uit naar Pathé Maastricht wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner. Vanaf slechts 3600, p.p. kunt U 25, uur genieten van een all-in diner inclusief drankjes zie onder voor één prijs, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen.
led spots dimbaar

Contacteer ons

thais restaurant lanaken
thai restaurant lanaken
restaurant thai maastricht
sushi maastricht take away
Maastricht Thai
weer maastricht
hotel maastricht
maastricht university
pathe maastricht