Op zoek naar maastricht museum?

 
maastricht museum
Natuurhistorisch Museum Maastricht NEMO Kennislink.
BEKIJK ALLE BLOGS. Over Faces of Science. Bekijk alle Faces of Science. Over NEMO Kennislink. Ontvang onze nieuwsbrief. Volg ons op Twitter. Like ons op facebook. Natuurhistorisch Museum Maastricht. Het Natuurhistorisch Museum Maastricht is een museum over de natuur in Limburg, over de natuur van vroeger en van nu. Maak een reis door de tijd, van het steenkooltijdperk en de Krijtzee met de Mosasaurus tot het aquarium met de vissen die vandaag in de Limburgse beken leven. Bekijk de dieren van de hellingbossen, de kalkgraslanden en de grindgaten, of snuffel eens rond in het oude, bruin museum. De afdeling dynamiek vertelt het verhaal van hoe mens en natuur elkaar beïnvloeden. Meer info
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Maastricht.
Verken het heelal en kijk naar de sterren op de plek waar alles om de kosmos draait! Bij Centre Céramique haal je de leukste boeken in de bieb en bekijk je bijzondere tentoonstellingen! Museum aan het Vrijthof. Bekijk de tofste exposities van verschillende kunstenaars in Museum aan het Vrijthof! Voor kleine onderzoekertjes en boswachtertjes: Het Natuurhistorisch Museum Maastricht!
De 5 mooiste musea in Maastricht.
Leuk voor kinderen! Vooral leuk voor kinderen is het Natuurhistorisch Museum. Hier maak je kennis met de natuur rondom Maastricht. Je staat oog in oog met de reusachtige mosasaurus Bèr, ontdekt er fossiele vissen uit de Krijtzee en bekijkt in het aquarium vissen uit de huidige Limburgse beken.
De beste musea in Maastricht Holland.com.
Het voornaamste kunstmuseum van Maastricht is het Bonnefantenmuseum. In dit museum vindt u een mix van middeleeuwse en hedendaagse kunst. Het gebouw zelf is overigens ook bijzonder. Andere musea zijn het Natuurhistorisch Museum, en het Architectuur Instituut Maastricht. Musea Centre Céramique.
Museum tip: Bonnefantenmuseum Maastricht.
Het museum staat bekend om zijn permanente collectiepresentaties oude, moderne en hedendaagse kunst, samen met unieke tijdelijke tentoonstellingen van niet-mainstream internationale kunst en kunstenaars. Het Bonnefanten bevindt zich in het herkenbare museumgebouw langs de Maas, ontworpen door de Italiaanse architect Aldo Rossi, en is gelegen in Céramique, de architectuurwijk van Maastricht.
Maastricht: musea en architectuur.
Maastricht: musea en architectuur. Kunst van alle tijden en porselein. Maastricht telt meerdere interessante musea zoals het Natuurhistorisch Museum. De grootste publiekstrekkers in dit museum zijn de opgegraven stukken uit de nabije mergelgrotten. Het museum behandelt vooral themas rond de natuurontwikkeling in het zuiden van Limburg.
Mart Visser S.Y.N.E.R.G.Y.
Begin 2016 had Mart Visser nog een succesvolle solo-expositie in Amsterdam, in het najaar komt er een vervolg in Maastricht. Gedurende vijf weken wordt tijdens de expositie Mart Visser: S.Y.N.E.R.G.Y zijn kunst, in combinatie met hoogtepunten uit zijn Haute Couture oeuvre, tentoongesteld in Museum aan het Vrijthof.
Museum Maastricht DagjeWeg.NL.
maastricht, Limburg De Schatkamer van de Basiliek van Sint Servaas schenkt vooral aandacht aan Servaas van Maastricht en zijn nalatenschap. elke dag geopend. Natuurhistorisch Museum Maastricht. maastricht, Limburg Het Natuurhistorisch Museum Maastricht laat zien hoe de Limburgse natuur er vroeger uitzag en nu.

Contacteer ons

openingstijden maastricht
bastion hotel maastricht
maastricht universiteit
iens maastricht
weekendje maastricht
vacatures maastricht
maastricht museum
airbnb maastricht
hostel maastricht
amrath hotel maastricht
hotel maastricht vrijthof
maastricht bezienswaardigheden