Resultaten voor thai restaurant in

 
thai restaurant in
Bon-Thai.
Coco Thai Bree Thais Restaurant.
Over Coco Thai. Wij zijn gespecialiseerd in authentieke Thaise specialiteiten waarmee wij uniek zijn in Bree en de regio. Alle gerechten zijn op ambachtelijke wijze gemaakt door onze Thaise chef kokkin en haar medewerksters. Wij streven ernaar om een perfect product te leveren van hoge kwaliteit.
Diepenbeekse zaak verkozen tot beste Thais restaurant van he. Diepenbeek Het Belang van Limburg.
De beste Thaise keuken in België vind je in Diepenbeek. Thais koken aan huis, geen restaurant maar wel een zaak waar je Thais eten kan afhalen, kreeg de meeste stemmen in een onlinewedstrijd van het populaire Thaise biermerk Singha. Thais koken aan huis in Diepenbeek was het enige niet-restaurant in de lange lijst genomineerden.
Orchidee Thais Restaurant Menen.
Open: woensdag, donderdag en vrijdag van 18u30 tot 22u: zaterdag en zondag van 12u doorlopend tot 22u. Open terras achteraan Rookzaal boven. Fermé: le lundi et le mardi. Ouvert: le mercredi, le jeudi etle vendredi de 18h30 à 22h: le samedi et le dimanche de 12h à 22h.
Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen tweede Thais restaurant Restaurant Culinair Knack Weekend.
Het acteurskoppel Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen na het monstersucces van Yam Thai een tweede Thais restaurant in Antwerpen. Hun nieuwste kindje zal Nimman heten en opent de deuren op 7 mei. Het nieuwe restaurant draagt dezelfde naam als de favoriete buurt van het koppel in de Thaise stad Chiangmai.
BaanThai.
Narai Thai Brugge Thais restaurant.
Telkens vanaf vrijdag tot en met maandag. Het is nog steeds mogelijk om dagelijks af te halen in de avond. Ook thuislevering is nog steeds mogelijk vanaf dinsdag tot en met donderdag. Indien u wilt reserveren of take away bestellen, kunt u dit via de volgende mogelijkheden.: Telefoon: 050 68 02 56. Alvast bedankt voor het begrip. Het Narai Thai team. Klaterende watervallen, kleurrijke aquaria, een visvijver, sfeervolle verlichte Thaise beelden, warme kleuren en trendy meubeltjes. Het exotische decor van Narai Thai te Brugge vormt een geslaagde combinatie van originele Thaise stijlelementen en een hedendaagse westerse loungestijl. Op de menukaart prijkt een groot aanbod Thaise à la carte gerechten, afkomstig uit de vier hoofdregio's' van Thailand. De gerechten variëren van mild pikant tot pittig en worden verder op smaak gebracht met typisch Oosterse kruiden zoals: limoengras, gember, koriander en kefirblad, die wekelijks vers worden aangevoerd vanuit Thailand. ONTDEK ONZE KAART. Ideaal voor een eerste kennismaking met de Thaise keuken is het ontdekkingsmenu met onder meer een wandeling door verschillende Thaise lekkernijen en gestoomde zonnevisfilet met rode kerrie en wilde gember. Wij hebben aangepaste formules voor groepen tot 120 personen. U krijgt 10% korting bij take away!
Resengo Reserveer bij Hong Thong Thai Restaurant Take Away in Zwijnaarde. account. Resengo logo. no notifications. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. delete. arrow right. send. Facebook logo. Instagram logo. Twit
Hong Thong Thai Restaurant Take Away. Lekker tafelen en je volledig in Thailand voelen, of gewoon met vrienden en familie gezellig thuis genieten van de heerlijke Thaise keuken Bij Hong Thong Thai restaurant Take Away proef je de authentieke Thaise keuken.

Contacteer ons

openingstijden maastricht
bastion hotel maastricht
maastricht universiteit
iens maastricht
weekendje maastricht
vacatures maastricht
maastricht museum
airbnb maastricht
hostel maastricht
amrath hotel maastricht
hotel maastricht vrijthof
maastricht bezienswaardigheden