Zoeken naar lunch maastricht

 
lunch maastricht
Eten drinken Maastricht: Bespaar tot 70% bij Groupon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-blank icon. icon-full icon. icon
Eten drinken Maastricht. Eten drinken 27. Brouwerijen, wijnmakerijen distilleerderijen 9. Boodschappen markt 8. Cafés traktaties 4. Italiaans eten nabij Luik: 4-gangen keuzemenu en hapjes bij Joïa in Visé, vanaf 2 personen. Proef Italië bij dit Belgische restaurant vlak over de grens.
Home Cafe Local.
7 dagen per week geopend. Café Local gelegen aan de Markt van Maastricht inmiddels bezig aan de zevende jaargang van zijn bestaan is een inmiddels niet meer weg te denken horecagele genheid van de Limburgse hoofdstad. Pal tegenover het stadhuis en het Mosae Forum bestiert eigenaar Dennis Stroes samen met zijn team een intiem etablissement dat werd gebouwd in dezelfde periode circa 1660 als het monumentale politieke centrum van de eeuwenoude stad. Deel uitmakend van de couleur locale vertoeft menig Maastrichtenaar, student, toerist en zakelijk bezoeker graag in deze horecazaak of bij mooi weer op het terras. De unieke locatie is niet de enige reden dat deze gelagkamer alle tafeltjes binnen en buiten bezet heeft. Café Local lukte het in korte tijd een naam op te bouwen waar een zalig ontbijt, prima lunch en gevarieerd diner genoten kan worden.
Home SOFA Maastricht.
De gerechten kunnen dan van de menukaart door ieder zelf worden uitgekozen. Heeft u speciale dieetwensen, een allergie of bent u vegetarisch of veganistisch? Laat het ons weten en wij houden er graag rekening mee! Wij adviseren jou graag een bijpassende wijn die aansluit bij de gerechten. SOFA biedt een uitgebreid assortiment van meerdere open wijnen aan. a la carte menu wijnen PDF. 30 januari 2021. Vasteloavend in Mestreech mit Sjiek SOFA! Nostalgie Traditie Sjariteit traditie Al jaren vieren wij, Robin, Yvonne, Jeroen, Evelyne en. 27 november 2020. Mister Mad Mex, Amazing Mexican Food! Maak kennis met. Edward Oudenhoven, oud eigenaar Gadjah Mas en sinds 25, jaar werkzaam bij. 11 november 2020. KERST 2020 @ SOFA. Als je dan niet naar SOFA kunt komen, haal je SOFA gewoon in huis met. Hoge Weerd 6. 6229 AM Maastricht.
Lunch Aanbiedingen in Maastricht 2021/2022.
Om af te halen bij Subway Beatrixhaven: een compleet menu met een Sub 15 of 30 cm naar keuze chips of een cookie 05L. 0.0km 1348 3 0. Afhalen: Italiaans lunchpakket in hartje Maastricht. Geniet van een complete Italiaanse lunch met een pakket om af te halen bij Semplice e Buono in hartje Maastricht: broodje o.
Lunch Restaurant Grandcafé Momus Maastricht Vrijthof.
dia blok lunch. dia blok lunch. dia blok lunch. dia blok lunch. Lunch op het vrijthof in Maastricht. Wilt u eten met uitzicht op het mooiste plein van Nederland, de Servaaskerk, de rode toren van Sint Jan, dan bent u bij ons van harte welkom.
Home Grand café De La Bourse.
Overnachten bij DLB. Overnachten bij DLB. 7 dagen per week geopend. De La Bourse. De la Bourse is gelegen op een van de mooiste pleinen van Maastricht. Met uitzicht op de Grote markt en het historische stadhuis is dit de perfecte locatie om onder het genot van heerlijke drankjes en zorgvuldig bereide gerechten te ontspannen. U kunt op het terras genieten van een vers kopje koffie, Limburgse vlaai of een heerlijk vers broodje tonijn. Laat u tijdens de lunch verassen door onze beroemde kipsalade met mango. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en natuurlijk ook voor het diner.
SoDelicious Restobar Bread Pastry Deli.
Koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een sandwich tussen de bedrijven door, een borrel met bites om de dag te vieren, lekkers uit de bakkerij, een complete maaltijd mee naar huis of een gezellige avond in ons restaurant. Delicious all day, dat is ons idee.
Weekendgids Maastricht dit zijn de hotspots Hey Frits.
t Wycker Cabinet en Van Wijck. Bij t Wycker Cabinet eet je ambachtelijk en bourgondisch, voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Van Wijck is de plek als je heerlijk wilt ontbijten, brunchen of lunchen. Ze zijn open tot 18.00 uur. Dan een van mijn persoonlijke favorieten. Zon naam zegt het eigenlijk al toch zoals dat gevoel op zondag. Een leuke plek met een heerlijk huiskamergevoel. Daghappen, maar ook veel lekkers op de kaart. Fijne muziek en veel licht. En in de zomer nog een leuk terras voor de deur. Niet overslaan dus. Sla linksaf de Rechtstraat in voor de volgende hotspots van Maastricht.:

Contacteer ons

lunch maastricht
cafe maastricht
webcam maastricht
maastricht parkeren
eten maastricht
maastricht airport
maastricht ziekenhuis
filmhuis maastricht
maastricht restaurants
designhotel maastricht
camping maastricht