Meer resultaten voor filmhuis maastricht

 
filmhuis maastricht
Maastricht City Guide Hotspots in Maastricht Eden Hotels.
Dan is Lumière een extreem leuk adresje. Lumière prijkt in een imponerend mooi gebouw in het Sphinxkwartier, waar je bijzondere films en interessante documentaires kunt bekijken. Filmhuis Lumière Maastricht Bassin 88. Je weekend Maastricht of citytrip Maastricht pas écht voordelig boeken?
makelaar maastricht
Sphinxkwartier Belvédère.
In september 2015 is het nieuwe kantoor van United Nations University geopend in het voormalige hoofdkantoor van de Sphinx aan de Boschstraat. Dit is een samenwerking met het instituut Merit van de Universiteit Maastricht. Hier werken en studeren 200 studenten en 70 medewerkers. In september 2016 opende Lumière de deuren van het volledig tot filmhuis gerestaureerde voormalige ketelhuis.
agenda filmhuis den haag
Filmhuis Lumière Maastricht Architectuur.nl.
Filmhuis Lumière Maastricht. Typ hier uw zoekopdracht in. Door: Anka van Voorthuijsen 09-02-2017. Bijna 175 jaar vormde het Sphinxterrein aan de noordkant van Maastricht het industriële hart van de stad. Hier bouwde Petrus Regout in de 19e eeuw zijn porselein-imperium op.
seo maastricht
FOTOALBUM Maastricht heeft nieuw filmhuis: Lumière De Limburger.
Geef een zoekterm in. FOTOALBUM Maastricht heeft nieuw filmhuis: Lumière. 23-09-2016 om 1019: door Vikkie Bartholomeus. Afbeelding: Harry Heuts. Vorige afbeelding 1 / 15 Volgende afbeelding. Vrijdag wordt de eerste film vertoond in het nieuwe Lumière. Niet zomaar een filmhuis, maar een hypermoderne cinema met zes zalen in een industrieel en filmisch decor.
Programma Index Lumière Cinema Maastricht.
Ja ik wil een inschrijflink voor de nieuwsbrief ontvangen. Lees hier ons privacy statement. Lumière Cinema Maastricht. Lumière Cinema Maastricht. Bassin 88, 6211 AK Maastricht. 043 321 40 80. Volg Lumière op Instagram Volg Lumière op Facebook. Copyright 2020 Lumière Cinema Maastricht.
Euroscoop Maastricht. Pathé Maastricht, Maastricht Pathé.
Tivoli / Cinema Leeuwarden. 6211 XZ Maastricht. address city Bekijk. Parkeerterrein Sphinx Het parkeertarief is 100, per 27 minuten. Parkeer je na 1800: uur s avonds dan kun je bij de kassa van Pathé Maastricht een kortingskaart afhalen op vertoon van jouw filmticket.
Bioscoopagenda Maastricht Films in Maastricht Bioscoopagenda.
Films voor thuis. Films op PATHE thuis. Home Steden Maastricht. Bioscopen in Maastricht Films in Maastricht Maastricht bioscoop. Alle films, tijden en tickets in bioscopen in Maastricht. Bioscopen in Maastricht, films in Maastricht. Lumière Cinema Restaurant Café. Selecteer een film.
krpano SAM_100_0053.

Contacteer ons

lunch maastricht
cafe maastricht
webcam maastricht
maastricht parkeren
eten maastricht
maastricht airport
maastricht ziekenhuis
filmhuis maastricht
maastricht restaurants
designhotel maastricht
camping maastricht