Resultaten voor designhotel maastricht

 
designhotel maastricht
Hotel detail Hotelsterren.
Home / Limburg / MAASTRICHT. Limburg / MAASTRICHT. laatst geclassificeerd op 10/10/2016. Stationsstraat 28 40. 6221 BR MAASTRICHT. Over dit hotel. Er is nog geen beschrijving beschikbaar. Hotelsterren Telefoonnr: 0187-643658 E-mail: info@hotelsterren.nl. 3241 EG Middelharnis. BTW: NL8515.92.429.B01 KvK nr: 55166679 Bank: NL43RABO0144422387.
groepsaccommodatie maastricht
Designhotel Maastricht Bezoek Maastricht. Maastricht.
Hier geniet je van het beroemde Vrijthof, de Markt, Onze Lieve Vrouwebasiliek en vele leuke winkels, cafés en restaurants. Langs het Designhotel ligt Brasserie FLO. Brasserie FLO Maastricht, ligt in de trendy buurt Wyck, en is de perfecte locatie voor culinaire fijnproevers.
https://www.welltub.nl/
La Bergère wordt Eden Designhotel Misset Horeca.
https://verhuizersinhuren.nl/
Designhotel Maastricht, slapen tussen kunst kitsch.
Eden Hotels Designhotel Maastricht, Stationsstraat 40, 6221 BR Maastricht. Tags: hotelreview Maastricht Nederland. Veelzijdig Tenerife, een eiland vol avontuur en vol contrasten Blind Walls Gallery fietstour, ontdek street art buiten het centrum van Breda. Staycation in Nederland: 7 fijne plekken nabij Amsterdam.
Vakantie appartement Designhotel Maastricht, Maastricht, Zuid Limburg, Limburg.
Bekijk alle 26 foto's' Vakantie appartement Designhotel" Maastricht" is gelegen in Maastricht in Zuid Limburg. De regio Zuid Limburg is een populair gebied in de provincie Limburg. Dankzij de ligging en faciliteiten is Designhotel" Maastricht" een geliefde accommodatie bij vakantiegangers.
Designhotel Maastricht Luxe reizen tegen lage prijzen TravelBird.
Designhotel Maastricht heeft zich genesteld tussen dit Limburgs trots, wat wel eens liefkozend petit Paris wordt genoemd. Die eigenzinnigheid van Wijck wordt in het interieur van het Designhotel Maastricht doorgevoerd: zo herken je bijvoorbeeld de klassieke Eames kuipstoeltjes. oftewel, smaakvolle designelementen zijn nooit ver te zoeken.
Restyling Townhouse Designhotel Maastricht.
Dat is onveranderd gebleven en is ook de basis van het hotelconcept achter Townhouse Designhotel Maastricht: dagelijkse dingen bijzonder maken. De lobby: een woonkamer. In Townhouse Designhotel Maastricht is de lobby een woonkamer, net zoals de receptie een keuken is in het midden van die woonkamer.
Werken bij Designhotel Maastricht Eden hotel vacatures.
Het Designhotel Maastricht beschikt over een aantal faciliteiten zoals de bloemisterij, Brasserie FLO Maastricht, Bar FLO Maastricht, fitness en parking. Elke kamer bij Designhotel Maastricht is uniek. Bovendien zijn er een aantal themakamers. Bij Brasserie FLO Maastricht kan de gast genieten van dagverse schaal en schelpdieren.

Contacteer ons

lunch maastricht
cafe maastricht
webcam maastricht
maastricht parkeren
eten maastricht
maastricht airport
maastricht ziekenhuis
filmhuis maastricht
maastricht restaurants
designhotel maastricht
camping maastricht