Zoeken naar cafe maastricht

 
cafe maastricht
cafe
Uitgaan in Maastricht? Ontdek de leukste cafés en feesten hier!
In deze straat kun je veel bruine cafés vinden waar in de avond de tafels en stoelen opzij gaan om de eetcafés om te toveren tot een bruisend nachtleven. Uitgaan in Maastricht in de Platielstraat. Neem een bezoekje aan De Twee Heeren, Cafe Cliniq of Basilica.
denhazelaar.nl
VAN DE KAART Eetcafe / Restaurant Maastricht.
Van De Kaart, Maastrichts genieten. We heten je van harte welkom bij bar en keuken Van De Kaart aan het prachtige Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Bij ons kun je 7 dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, borrel diner.
The Broth Bar, In broth we trust! Zelfgemaakte bouillons uit Wijck!
Goed voor het milieu. Bij The Broth Bar gebruiken we alleen composteerbare to-go verpakkingen. Wij doen er alles aan om lief te zijn voor onze planeet. Wanneer je jouw eigen mok meebrengt krijg je zelfs 10% korting! 6221 CP Wijck Maastricht.
Order your Fresh Feelgood Food online!
LIFES TOO SHORT FOR A BAD MEAL, SO EVEN IF YOURE LEADING A BUSY LIFESTYLE, YOU CAN ORDER ONLINE TO RE-ENERGIZE YOURSELF WITH FRESH, CLEAN TASTY FOOD. ORDER ONLINE GET YOUR FRESH FEELGOOD FOOD DELIVERED TO YOUR DOORSTEP, AT SCHOOL OR AT WORK!
Harvey Restaurant, Maastricht Lunch, borrel en tapas.
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer. Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden.
Van grand café tot feestcafé in Maastricht.
Steek je huis in het nieuw bij Zara Home in Maastricht. In Maastricht of in de omgeving naar de sauna. Op zoek naar vintage horloges in Maastricht? Maastricht wellness maximaal ontspannen in de spa of hammam. Op naar een muziekwinkel in Maastricht centrum.
Grand-Café Buitengoed Slavante Buitengewoongoed.
Ontbijt, lunch en diner, of een heerlijk kopje koffie met verse Limburgse vlaai. U bent van harte welkom bij Grand-Café Buitengoed Slavante, gebouwd in 1846 en ingericht met de allure van toen. Met de prachtige wandelomgeving, de romantische locatie en het magnifieke uitzicht verwelkomen we u graag op ons gastvrije Buitengoed. TAKE AWAY op de berg! In de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.30u tm 16.30u voor Take Away! Kijk hier wat voor lekkers we allemaal hebben! Helaas is de salon en het terras van Buitengoed Slavante gesloten omwille van de Corona maatregelen. De heropening op 1 juni vieren we graag met een gloednieuwe lipdub in stijl! Lekker ontbijten op Slavante! Hoe kunt u de dag beter beginnen dan met een ontbijt boven op de berg?
Welkom bij Clichée Maastricht! Clichée Maastricht.
In het weekend zijn we al vanaf 9.00 uur geopend voor een lekker ontbijt! Je kunt er overdag terecht voor een heerlijke en hippe All Day Brunch, in de avond voor Streetfood gerechten van over de gehele wereld, van Tokio tot aan de stranden van Mexico.

Contacteer ons

lunch maastricht
cafe maastricht
webcam maastricht
maastricht parkeren
eten maastricht
maastricht airport
maastricht ziekenhuis
filmhuis maastricht
maastricht restaurants
designhotel maastricht
camping maastricht