Resultaten voor grotten maastricht

 
grotten maastricht
Grotten in Maastricht.
kinderfeestje
Ontmoet Maastricht!
Monumentaal en machtig mooi. Monumentaal en machtig mooi. Liefde voor Maastricht. Historische panden én hippe designwinkels. Gezellige terrassen én chique restaurants. Grotten én torens. Stadsmuren én waterwegen. Bruisende evenementen én hellingen met wijnranken. De mix van culturen, talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden. Van Noord en Zuid. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht is daarmee een van de meest geliefde bestemmingen voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een wereldse vakantie dicht bij huis. Bezoek de meest Europese stad van Nederland. Spanning Sensatie Underground. De grotten van Fort St. Pieter, de Kazematten of de ENCI Groeve. De rijke ondergrondse historie van Maastricht ontdek je in een van de vele ondergrondse attracties. Shopping Sightseeing in één. Maastricht ontdekken én shoppen gaat heel goed samen! De verschillende stadsdelen en wijken van Maastricht hebben elk hun eigen sfeer, bezienswaardigheden, winkels en speciaalzaakjes.
kinderfeestje
Dagje uit naar de grotten van de Sint Pietersberg.
De belangrijkste grotten zijn het noordelijk gangenstelsel en de grotten van Zonneberg die als grootschalig evacuatiegebied werden ingericht in de tweede wereldoorlog. ook het Fort Sint Pieter en de kazematten als onderdeel van de vesting Maastricht zijn zeker de moeite waard.Er zijn verschillende mogelijkheden tot rondleiding, bedrijfsuitjes, teambuilding en groepsuitjes in de mergelgrotte.
Führung Grotten Noord Maastricht Underground Besuche Maastricht. Maastricht.
Die Temperatur in den Grotten beträgt ca. 10 C; denken Sie also bitte an warme Kleidung und festes Schuhwerk! Ein Besuch der Grotten Noord lässt sich ideal mit einem Besuch im nahe gelegenen Fort Sint Pieter kombinieren. Bevorzugen Sie eine private Führung in Deutsche Sprache? Kontaktieren Sie hierfür Maastricht: für Gruppen und Veranstaltungen: info@groups-events.nl oder 31 0 433506262.
Grotten Zonneberg Honeyguide.
Ga terug in de tijd, treed het donker tegemoet en laat je fantasie de vrije loop met de verhalen die Maastricht Underground je te vertellen heeft. Waarom je dit plekje echt wilt bezoeken. In een labyrint van ooit meer dan 20.000 gangen neemt een professionele gids je mee ondergronds waar in de gangen namen en tekeningen opduiken van mensen die hier enkele honderden jaren geleden dag in dag uit werkten. Durf je helemaal ondergronds te gaan en ben je niet bang in het donker? Ga dan op avontuur in de grotten van de Sint Pietersberg.
Kerstshopping Grotten Valkenburg Maastricht 17/12/20 Mandel Car.
Mandel Car / Kerstshopping Grotten Valkenburg Maastricht 17/12/20. Kerstshopping Grotten Valkenburg Maastricht 17/12/20. 45 per persoon. De kerstmarkten in Valkenburg zijn uitzonderlijk sfeervol dankzij hun locatie in de verschillende grotten. In de prachtig verlichte gangen en ondergrondse zalen kan je snuisteren tussen de standjes met kerstartikelen.
Gesloten.
De temperatuur in de grotten is 9 tot 10 graden Celsius een warme jas of trui is dus aan te bevelen. Fort Sint Pieter is een fort dat in 1701-02 tot stand kwam op de noordflank van de Sint-Pietersberg in Maastricht.
Grotten Noord Review of Fort Sint Pieter, Maastricht, The Netherlands Tripadvisor.
Grotten Noord Fort Sint Pieter. Maastricht Things to Do. Fort Sint Pieter. Fort Sint Pieter. 2 of 85 things to do in Maastricht. Sights Landmarks, Historic Sites. Luikerweg 80, 6212 NH Maastricht, The Netherlands. Book In Advance. Walk and Explore Maastricht Self-Guided Interactive City Trail.

Contacteer ons

nh hotel maastricht
vvv maastricht
winkels maastricht
vrijthof maastricht
grotten maastricht
cinema maastricht
maastricht shopping
wat te doen in maastricht
overnachten maastricht