Op zoek naar museum maastricht?

 
museum maastricht
Natuurhistorisch museum Monumentaal projecten N Architecten Maastricht.
Opdrachtgever: Natuurhistorisch Museum Maastricht te Maastricht. Ontwerpers: Peter Claassens Marco Scheren. Oppervlakte: 25 m 2. Ontwerp / realisatieperiode: 2000 2001. Studies en prijsvragen. Heeft u Bouwplannen? 6224 EC Maastricht. T 31 043 408 18 27. N Architecten / natuurhistorisch museum monumentaal projecten.
Natuurhistorisch Museum Maastricht, een leuk dagje uit.
Natuurhistorisch Museum Maastricht. Het museum bewaart 550.000 objecten en 11.000 soorten waaronder ruim 1.000 kikkers.Er is een belangrijke collectie fossielen beschikbaar, afkomstig uit bodemlagen van de omgeving. De collectie Entomologie bevat vele deelcollecties op het gebeid van insecten en spinnen, sprinkhanen, mieren etc.Op de afdeling Botanie ziet de bezoeker onder andere een enorme hoeveelheid planten uit heel Zuid-Limburg, uitvoerig gedocumenteerd, en een serie herbaria uit diverse eeuwen.Zo krijg je een beeld van de natuur in Zuid-Limburg door de eeuwen heen, altijd in beweging door klimaat en andere invloeden zoals de mens, rijk en uniek door de kalkrijke ondergrond.
DE 10 BESTE musea in Maastricht Tripadvisor.
4 van 17 Musea in Maastricht. 5 van 17 Musea in Maastricht. 6 van 17 Musea in Maastricht. Museum of Illusions. 7 van 17 Musea in Maastricht. Centre historique régional du Limbourg. 8 van 17 Musea in Maastricht. Museum De Historische Drukkerij.
Maastricht Maastricht Maastricht musea. musea. musea.
Er zijn in Maastricht tal van interessante musea te vinden, veel van deze musea vertellen het verhaal van Maastricht door de eeuwen heen. Zo is er het Natuurhistorisch museum Maastricht waar je alles te weten komt over de vroegste geschiedenis van dit stukje Nederland.
Museumgids Nederland Natuurhistorisch Museum Maastricht Maastricht.
Zoeken naar een museum in Nederland. Op zoek naar een inspirerend, ontspannend of leuk museum? U vindt het op Museumgids Nederland, de grootste museumgids van Nederland! Beeldende kunst Archeologie/historie Cultuurhistorie Natuurhistorie Transport/technisch Volkenkunde Maritiem. Natuurhistorisch Museum Maastricht Maastricht. Natuurhistorisch Museum Maastricht.
Skypen met het Natuurhistorisch Museum Maastricht MuseumActueel.
Stedelijk Museum Amsterdam. Skypen met het Natuurhistorisch Museum Maastricht. februari 20, 2017. Een educatieve skype sessie met de wetenschappers van het Natuurhistorisch Museum Maastricht. Foto: NHM Maastricht. Het Natuurhistorisch Museum Maastricht wil haar educatieve werkzaamheden graag buiten de regio uitbreiden.
Tentoonstelling Ninaber van Eyben Stedelijk Museum Maastricht Bruno Ninaber van Eyben.
Het museum is momenteel gesloten. Wij hopen je snel weer te kunnen ontvangen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Tentoonstelling Ninaber van Eyben Stedelijk Museum Maastricht. Bruno Ninaber van Eyben. Bruno Ninaber van Eyben ontwerper.
Museum Maastricht DagjeWeg.NL.
maastricht, Limburg De Schatkamer van de Basiliek van Sint Servaas schenkt vooral aandacht aan Servaas van Maastricht en zijn nalatenschap. elke dag geopend. Natuurhistorisch Museum Maastricht. maastricht, Limburg Het Natuurhistorisch Museum Maastricht laat zien hoe de Limburgse natuur er vroeger uitzag en nu.

Contacteer ons

euroscoop maastricht
mecc maastricht
meteo maastricht
weeronline maastricht
b&b maastricht
bioscoop maastricht
restaurant maastricht
museum maastricht
maastricht hotel
theater maastricht