Meer resultaten voor gemeente maastricht

 
gemeente maastricht
GoAbout: Graag je browser updaten.
makelaar maastricht
Maastricht Wikipedia.
Vooruitlopend op de titel Culturele Hoofdstad van Europa 2018 die in 2013 aan Maastricht voorbij ging, trachtte de gemeente Maastricht de afgelopen jaren de culturele infrastructuur te verbeteren met onder andere plannen voor een nieuw filmhuis, een beter geoutilleerd poppodium en aanvankelijk tevens een nieuw centrum voor podiumkunsten, allemaal te realiseren in de Timmerfabriek.
gemeente den haag
Gemeente Maastricht nieuwkomer bij BSNC BSNC Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek.
De branchevereniging is blij om de gemeente Maastricht aan haar gelederen toe te voegen. In de Parel van het Zuiden gebeurt veel op het gebied van sport zoals fusies van clubs, wegwerken van achterstallig onderhoud, de inrichting van nieuwe sportparken en de aanleg van kunstgrasvelden.
makelaar maastricht
Gemeente Maastricht.
De opdrachtgever voor deze casus is de Gemeente Maastricht. Zij hebben omstreeks 2009 te maken met een cultuurverandering vanuit de volgende visie en kernwaarden: vakmanschap, anderen succesvol maken en efficiƫnt samenwerken. De Gemeente Maastricht zocht een trainingspartner die een samenhangend managementdevelopmentprogramma kon ontwikkelen voor het middenkader.
gemeente almere
OK stelt OR gemeente Maastricht in gelijk om verplaatsing ambtenaren Redactie OR Rendement.
OK verwijst gemeente Maastricht terug naar overleg. De OR van de gemeente Maastricht tekende in oktober beroep aan bij de OK tegen het besluit om ambtenaren over te plaatsen. Volgens de OR leidt het Shared Service Centrum niet tot een kostenbesparing.
makelaar maastricht
Gemeente Maastricht.
Het motto mensen maken Maastricht geeft aan dat de mens centraal staat bij deze kwaliteitsverbetering. Om deze gedachte stevig te verankeren binnen de organisatie, zijn de eerste stappen gezet richting een nieuwe, meer integrale, interactieve en innovatieve werkwijze zodat, nog meer dan voorheen, de gemeente Maastricht staat voor een professionele organisatie waar mensen graag werken en waar samen met inwoners, bedrijven en instellingen gewerkt wordt aan de ontwikkeling van de stad.
thai maastricht
Zonneplan Zonnepanelen Maastricht.
De gemeente Maastricht gaat voor een duurzame toekomst, het heeft namelijk het ambiteuze doel om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Om dit te stimuleren kunnen de inwoners van gemeente Maastricht voor de financiering gebruik maken van de Stimuleringslening duurzaamheid Provincie Limburg.
Taxi Maastricht
Tegemoetkoming in de kosten van culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten Inkomen Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.
Tegemoetkoming Maatschappelijke Participatie: Tegemoetkoming in de kosten van culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten. Deze informatie heeft betrekking op Gemeente Maastricht. Niet uw gemeente? Terug naar het overzicht. Meedoen aan allerlei activiteiten en clubs in uw gemeente is heel belangrijk. U voelt zich thuis, hebt veel contacten en blijft niet alleen thuiszitten.
sittard geleen gemeente

Contacteer ons

universiteit maastricht
hotels in maastricht
kerstmarkt maastricht
ziekenhuis maastricht
maastricht centrum
bibliotheek maastricht
maastricht winkels
hotel maastricht centrum
gemeente maastricht