Zoeken naar filmhuis maastricht

 
filmhuis maastricht
Home Lumière Cinema Maastricht.
Er ging iets mis, probeer het opnieuw. Vul een geldig email-adres in ok. Lumière Cinema Maastricht. Lumière Cinema Maastricht. Bassin 88, 6211 AK Maastricht. 043 321 40 80. Volg Lumière op Instagram Volg Lumière op Facebook. Copyright 2018 Lumière Cinema Maastricht.
assistent
Programma Index Lumière Cinema Maastricht.
Er ging iets mis, probeer het opnieuw. Vul een geldig email-adres in ok. Lumière Cinema Maastricht. Lumière Cinema Maastricht. Bassin 88, 6211 AK Maastricht. 043 321 40 80. Volg Lumière op Instagram Volg Lumière op Facebook. Copyright 2018 Lumière Cinema Maastricht.
free vpn software
Filmhuis Lumière Gemeente Maastricht. Filmhuis Lumière Gemeente Maastricht.
Maastricht in cijfers. Open data portal. Bestuur en beleid. Bestuur en organisatie. Verkiezingen en formatie. Filmhuis Lumière Het Bassin 88. Het nieuwe filmtheater aan het Bassin is in 2016 geland in de monumentale elektriciteitscentrale en achterliggende ketelhallen van de voormalige Sphinx fabrieken.
training persoonlijke effectiviteit
Filmhuis Lumiere Maastricht DagjeWeg.NL.
Voor de bijzondere film bezoekt men filmhuis Lumière. Lumière Cinema telt zes zalen waar de bezoeker heerlijk onderuitgezakt kan kijken naar films met een verhaal. Liefhebbers van film zitten goed bij Lumière Cinema. Hier worden geen doorsnee films op het witte doek geprojecteerd, maar is er alle ruimte voor arthousefilms, wereldcinema, documentaires en klassiekers. Ook worden door en in Lumière Cinema diverse andere activiteiten gehouden. Zo is er ruimte voor festivals en evenementen. Die worden vaak gehouden in samenwerking met lokale of regionale partijen of instellingen. Naast de films, is het ook mogelijk om een bijeenkomst te houden in Lumière, zowel zakelijk als particulier. Vanwege de populariteit verhuist de bioscoop in 2015 van haar huidige locatie naar een nieuwe locatie aan Het Bassin Boschstraat. Lumière Cinema Maastricht in Maastricht leent zich ook goed voor een familiedag.
marketing vacature
Dit is het films programma van filmhuis Lumière Maastricht.
jan 05 Dit is het films programma van filmhuis Lumière Maastricht. De nieuwste arthouse films en klassiekers bekijk je als het aan ons ligt altijd in Lumière Maastricht, een filmhuis dat gevestigd is in een magnifique rijksmonument in het Sphinxkwartier, de bakermat van het Maastrichtse Sphinx sanitair dat je in de badkamers van Townhouse aantreft.
Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht Bioscoopagenda.
Drama, Filmhuis, 2018, 127min. Regie: Muayad Alayan. Met: Maisa Abd Elhadi, Kamel El Basha, Ishai Golan. Een Israëlische caféhoudster en een Palestijnse bezorger beginnen in het geniep een affaire, maar lees meer. wo 12 sep 2125.: Word lid om de bioscoopagenda van uw stad per e-mail te ontvangen! De bioscoopprogramma's' in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's' van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt. Maak je bioscoopbezoek in Maastricht een avondje uit! Bezoek theAgenda.nl voor meer tips in Maastricht. Steden in de buurt van Maastricht.
Met on-Maastrichts filmhuis begint nieuwe fase Maastricht NRC.
Dat is de meest gehoorde reactie bij bezoekers van het nieuwe, begin oktober geopende filmhuis, een voormalige energiecentrale aan de noordkant van het centrum. Maastricht staat bekend om een opgepoetst, monumentaal stadscentrum dat sjiek en sjoen is, mooi en keurig.
Lumière Cinema Maastricht alle films bioscooptijden FilmVandaag.nl.
Met zes zalen en een sfeervol café is Lumière Cinema Filmtheater Lumière dé plek voor de bijzondere film in Maastricht. Filmliefhebbers kunnen dagelijks bij ons terecht voor arthouse films, wereldcinema, documentaires en klassiekers, goed voor gemiddeld 300 titels en 5000 voorstellingen per jaar.

Contacteer ons

lunch maastricht
cafe maastricht
webcam maastricht
Maastricht parkeren
eten maastricht
maastricht airport
maastricht ziekenhuis
filmhuis maastricht
maastricht restaurants
designhotel maastricht
camping maastricht