Zoeken naar eten maastricht

 
eten maastricht
Lekker eten in Maastricht: een overzicht van de beste restaurants, eettentjes en andere hotspots Skyscanner.
Lekker eten in Maastricht: een overzicht van de beste restaurants, eettentjes en andere hotspots. In bourgondisch Maastricht zit je nooit om een goede maaltijd verlegen. De lekkerste stad van Nederland barst namelijk van de leuke restaurants, eettentjes en andere hotspots.
JOUR
Novo Dining New Dining Een culinaire wereldreis in hartje Maastricht!
U ervaart hier de nieuwe trends in eten en drinken. De menukaart wisselt maandelijks en vindt haar grondslag in de klassieke Franse keuken, maar neemt u tegelijkertijd mee op een culinaire wereldreis langs verrassende gerechten met smaken en invloeden uit de hele wereld, van Azië tot Zuid-Amerika en van Australië tot de Euregio Maas-Rijn. We dont just sell food, we sell an experience! in hartje Maastricht.
lunchen sittard
petthai Thais restaurant Maastricht.
2018 House of Communications i.o.v. Pêt Thai, Boschstraat 93, 6211 AW Maastricht. Tel: 043 326 10 26. KVK nummer: 14087936. DI: 16.00 22.00 uur. WO: 16.00 22.00 uur. DO: 16.00 22.00 uur. VR: 16.00 22.00 uur. ZA: 16.00 22.00 uur.
VPN
Grand Cafe Nieuw Bruin Vrijthof Maastricht.
Je vindt bij ons de gezelligheid die zo typisch is voor een bruine kroeg maar ook de frisse moderne uitstraling van een trendy café, gelegen aan het Vrijthof in Maastricht. Ook onze kaart is een mengeling van die twee stijlen, je kunt bij ons terecht voor zowel een stukje Limburgse vlaai of een satétje als een pasta met scampi. Seizoensdranken en spijzen ontbreken uiteraard ook niet op onze kaart. KUNNEN WIJ U HELPEN? Gelegen aan het mooiste plein van de wer. Nederland, het Vrijthof, vindt u Grand Café Nieuw Bruin. 7 dagen per week staat ons team voor u klaar! Zin in kopje koffie met vlaai, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner? Bij Grand Cafe Nieuw Bruin bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers helpen u graag! Klanten aan het woord. Enkele reviews van onze tevreden klanten. Ervaar het zelf en maak een afspraak! We hebben een hele gezellige avond gehad zijn, ontvangen als stamgasten we voelden ons heel welkom heerlijk gegeten met een social deal arr. Met 4 personen via social deal het menu gegeten. Het eten was goed verzorgd.
goochelaar
Eten en drinken in Maastricht: waar moet je zijn?
Café en Bar. Uiteraard wil je lekker eten en drinken als je Maastricht en Wyck bezoekt. De stad die bekendstaat als dé culinaire hoofdstad is een walhalla voor iedereen die van lekker en goed eten houdt. Het barst er van gezellig en smakelijke restaurants, eetcafés, barretjes en terrassen.
artiest boeken
Steakhouse Carnal Restaurant Maastricht.
Heerlijk, zeker een aanrader! Aardig personeel, leuke sfeer, voldoende ruimte en voortreffelijke eten. Doet zijn naam eer aan. Een echt steakhouse zoals het hoort te zijn. Echt lekker gegeten, goede service en lekkere wijnen. Wycker Brugstraat 35, 6221 EB Maastricht.
google zoekwoorden
Leuke Restaurants Maastricht Kerst.
Leuke Restaurants Maastricht Kerst. Enkele restaurant tips voor u tijdens de kerstmarkt in Maastricht. Gewoon lekker en leuk bourgondisch eten! Bistro Pieke Potloed. Heerlijk bourgondisch eten in Bistro Pieke Potloed, een aanrader! De bistro ligt in het centrum van de stad, in de Sporenstraat.
intertoys
Restaurant Sashimi Traditionele Japanse gerechten.
Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant Sashimi. in het bruisende centrum van Maastricht. Daar waar Japanse en Chinese smaken samenkomen kunt u genieten van o.a. sushi en tippanyaki gerechten voor één prijs. Op steenworp afstand van het Vrijthof staan onze medewerkers klaar om u een culinaire en onvergetelijke avond te bezorgen. Wie / Wat is Sashimi? Rauwe vis, maar ook vlees en vegetarische gerechten. Sashimi is de naam van een gerecht van dun gesneden rauwe vis en schelpdieren dat in Japan geserveerd wordt. Rauwe vis is de basis van veel eten in de Japanse keuken, en dus in ons restaurant.
goedkoopste autolening

Contacteer ons

lunch maastricht
cafe maastricht
webcam maastricht
Maastricht parkeren
eten maastricht
maastricht airport
maastricht ziekenhuis
filmhuis maastricht
maastricht restaurants
designhotel maastricht
camping maastricht