Meer resultaten voor museum maastricht

 
museum maastricht
Museum aan het Vrijthof.
Binnenkort tentoonstelling Streetlife meer. Museum aan het Vrijthof gesloten ivm Corona. Tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus meer. Bezoekersrecord Fotografiemuseum aan het Vrijthof. Bezoekersrecord Fotografiemuseum aan het Vrijthof meer. Kantoor gesloten 23 december 3 januari. Kantoor gesloten 23 december 3 januari 2020 meer.
schoenen maastricht
Mijn dagje uit: Natuurhistorisch Museum Maastricht.
UPDATE APRIL 2016. Ook onze blogger Fieke bezocht het museum en maakte een filmpje van het bezoek.: Natuurhistorisch Museum Maastricht. Het Natuurhistorisch Museum Maastricht stond al een tijdje op ons lijstje sinds we een museumjaarkaart hebben aangeschaft met ons gezin.
appartementen te koop in maastricht
Alle musea in Maastricht en omgeving WhichMuseum.
Dit is het overzicht van alle musea in Maastricht en omgeving. In Maastricht zelf zijn 7 musea. De lijst is gesorteerd op alfabetische volgorde. Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Maastricht. Of bekijk een lijst met de beste musea in Maastricht. Museum Adres Stad Cat.
museum eindhoven
Natuurhistorisch Museum Maastricht parkeren Parkeerplaatsen, Straatparkeren, Priveegarages.
tentoonstellingen den haag
Ontdek bij het Natuurhistorisch Museum Maastricht Mamyloe.
Plan een route naar Natuurhistorisch Museum Maastricht: dino's' en zeemonsters! Natuurhistorisch Museum Maastricht: dino's' en zeemonsters! Ben je gek op dino's' en wil je wel eens weten welke dieren er vroeger in Zuid-Limburg leefden? En hoe komen die mooie heuvels in Limburg?
museum haarlem
De Wevertuin Groen Maastricht.
De Wevertuin Bosquetlein 7 6211 KJ Maastricht Contactpersoon Pierre Vandewall 043 350 54 90 museum@maastricht.nl www.nhmmaastricht.nl. De tuin is gelegen achter het Natuurhistorisch Museum Maastricht in de binnenstad van Maastricht achter het conservatorium. Openbaar vervoer: vanaf NS-station Maastricht stadsbus lijn 3, halte Tongersestraat.
sauna maastricht
Natuurhistorisch Museum Maastricht NEMO Kennislink.
Het Natuurhistorisch Museum Maastricht is een museum over de natuur in Limburg, over de natuur van vroeger en van nu. Maak een reis door de tijd, van het steenkooltijdperk en de Krijtzee met de Mosasaurus tot het aquarium met de vissen die vandaag in de Limburgse beken leven.
musea in den haag
Stichting Oud Sint Pieter.
Op de ANWB-borden wordt Sint-Pieter aangegeven als wijk 12. Google maps: Lichtenbergweg Maastricht Google Maps. Buiten de reguliere openingstijden bestaat de mogelijkheid tot het geven van rondwandelingen en rondleidingen in het museum voor groepen. Kosten 2.50 euro p.p met een minimum aantal van 15 personen.
museum amsterdam

Contacteer ons

euroscoop maastricht
mecc maastricht
meteo maastricht
weeronline maastricht
b&b maastricht
bioscoop maastricht
restaurant maastricht
museum maastricht
maastricht hotel
theater maastricht